< Terug naar overzicht

Martine Berden talent recruiter EMEA bij Cargill

Martine Berden is talent recruiter EMEA bij het concern Cargill, dat zijn Europese hoofdzetel in Mechelen heeft.

Martine Berden (49), handelsingenieur, startte haar loopbaan als productieplanner bij Tyco Electronics. Daarna specialiseerde ze zich in supply chain management consulting en werkte ze onder meer bij Bulo, PriceWaterhouse en Monsanto.

In 1999 richtte Berden het rekruteringskantoor Innova Recruitment op en werkte ze voor een aantal selectiekantoren zoals Purcon, Bakker&Partner en Alprocor. Andere opdrachtgevers waren onder andere Proximus, Huntsman en Bridgestone.

Sinds april 2013 is Berden aan de slag als talent recruiter EMEA bij Cargill. Samen met vier collega’s is ze verantwoordelijk voor alle aanwervingen van bedienden en kaderleden in Europa. Daarnaast zal ze ook meewerken aan internationale HR-projecten rond procesverbetering en –optimalisatie.

Cargill, actief in de voedingsindustrie, agricultuur, financiële diensten en industriële producten en diensten, telt in België 1000 werknemers, verspreid over zeven vestigingen, waaronder de Europese hoofdzetel in Mechelen.

“Ik ben een heel sociaal iemand die graag deel uitmaakt van een team waarmee ik nauw kan samenwerken en een langetermijn-relatie kan opbouwen. Als freelancer werd ik altijd ingehuurd voor kortere periodes en meestal ook niet betrokken bij wat er binnen het bedrijf gebeurde. Vandaar mijn beslissing om opnieuw in loondienst te treden en mijn carrière uit te bouwen binnen een internationaal bedrijf met veel (groei)mogelijkheden”, commentarieert Berden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen