< Terug naar overzicht

Mark De Smedt wordt chief human resources officer van Adecco Group

Mark De Smedt wordt op 1 januari 2014 chief resources officer van Adecco Group. Nico Reeskens wordt de nieuwe country manager van Adecco Belgiƫ.

Mark De Smedt is handelsingenieur (Solvay Business School, Brussel) en heeft deelgenomen aan executive programma’s in Harvard, Chicago, INSEAD en de London Business School.

De Smedt kwam in 2009 voor een tweede keer aan het hoofd van Adecco België en Luxemburg, nadat het bedrijf dat hij oprichtte, XPE Professional Staffing, door Adecco werd overgenomen. Tussen 2002 en 2007 was hij verantwoordelijk voor Adecco Benelux. Alvorens de staffing industrie te vervoegen, bekleedde hij sales-, marketing- en general managementfuncties bij bedrijven als Wang, Apple, Citibank, Scoot in Frankrijk, Spanje en België.

Mark De Smedt wordt op 1 januari 2014 chief human resources officer van Adecco Group en wordt lid van het directiecomité.

Nico Reeskens wordt dan de nieuwe country manager van Adecco België. Hij studeerde af als handelsingenieur aan de Solvay Business School en startte zijn professionele carrière bij Arthur Andersen Management Consulting, Infotrade en Sunparks.

Voor hij in 2010 Adecco België vervoegde als director general staffing, bekleedde hij verschillende senior managementposities in sales en marketing bij bedrijven als BCA Europe, Telenet, Scoot Belgium, Mobistar en Apple. 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen