< Terug naar overzicht

Marion Kahane hoofd afdeling personeelsontwikkeling en performance management van provincie Antwerpen

Marion Kahane is het nieuwe hoofd van de afdeling personeelsontwikkeling en performance management bij de provincie Antwerpen.

Marion Kahane (37) behaalde een bachelor Rechten aan de Universiteit Antwerpen en een master Criminologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent.

Na een aantal boeiende korte ervaringen in diverse sectoren en functies ging Kahane in 2000 aan de slag bij Alcatel-Lucent als learning consultant. In de Alcatel University was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van (internationale) leertrajecten en het high potential programma.

Zeven jaar later stapte ze over naar Ziekenhuisnetwerk Antwerpen (ZNA), waar ze eenzelfde functie uitoefende. In 2008 startte ze bij Stad Antwerpen als HR-businesspartner. Met de komst van een nieuwe HR-directeur en bijbehorende wijzigingen in de structuur van de HR-afdeling werd ze coördinator van het stadsbrede netwerk van HR- en vormingsdeskundigen.

Sinds juli 2012 is Marion Kahane hoofd van de afdeling personeelsontwikkeling en performance management bij de provincie Antwerpen, waar zo’n 1700 medewerkers tewerkgesteld zijn, verspreid over 70 vestigingen. Ze verzorgt er de coördinatie van alle activiteiten in verband met competentie- en talentmanagement, personeelsontwikkeling, het functioneren en evalueren van medewerkers.

“Met een enthousiast team werk ik elke dag mee aan het realiseren van de visie om een samenwerkende, open en lerende organisatie te zijn die ruimte geeft aan haar medewerkers om creatief te zijn’”, zegt Kahane.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen