< Terug naar overzicht

Marianne Annys HR-manager Royal HaskoningDHV en docent aan de Karel De Grote Hogeschool

Marianne Annys combineert twee deeltijdse functies: HR-manager bij Royal HaskoningDHV en docent aan de Karel De Grote Hogeschool.

Marianne Annys (47) is licentiaat Arbeidspsychologie (1990, KU Leuven). Ze startte haar loopbaan als leerkracht in het secundair onderwijs en gaf het vak Ontwikkelingspsychologie aan verpleegaspiranten. Tussen 1991 en 1994 was ze client services manager bij het eventbureau Field & Concept.

In 1994 zette Annys haar eerste stappen in de HR-sector. Tussen 1994 en 2006 werkte ze bij ING Group, eerst als recruitment manager bij RVS Verzekeringen. In 1997 werd ze projectmanager HR bij RVS Verzekeringen en Record Bank. Van 2002 tot 2006 was ze HR-businesspartner binnen ING voor een aantal centrale diensten en voor ING Investment Management Europe.

In 2006 stapte ze over naar Telenet. De eerste vijf jaar was ze er HR-businesspartner. De laatste twee jaar was Annys business development manager voor TIP (Telenet Incentive Plan), een dienst voor werkgevers om medewerkers op een fiscaalvriendelijke manier internet aan te bieden.

Sinds september 2013 combineert Annys twee deeltijdse functies. Ze is nu deeltijds HRM-docent aan de Karel De Grote Hogeschool. Ze doceert er het vak HRM aan bachelors Office Management en KMO-management. Daarnaast werkt ze binnen Office Management mee aan de verdere profilering van de afstudeerrichtingen Sales & HRM.

Op 1 oktober 2013 start ze als HR-manager voor België van Royal HaskoningDHV, een onafhankelijk, internationaal ingenieurs-, advies-en managementbureau met wereldwijd 7000 werknemers. In België heeft Royal HaskoningDHV twee kantoren, één in Mechelen en één in Namen. Ze is er verantwoordelijk voor het uitrollen van de HR-processen in lijn met het corporate HR-beleid. Daarnaast ondersteunt ze de lokale managers op het vlak van HR. Eén van haar aandachtspunten is het compensation & benefitsbeleid.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen