< Terug naar overzicht

Marc Pelsser van Korn/Ferry Futurestep naar groep Odgers

Marc Pelsser maakt sinds kort deel uit van de Brusselse kantoren van Odgers Berndtson en RB Selection, twee divisies van HR-dienstengroep Odgers.

Sinds begin juni is Marc Pelsser, voormalig managing consultant bij Korn/Ferry Futurestep Belgium, partner bij Odgers Berndtson (internationale executive search) en associate partner bij RB Selection (middle management search). Hij leidt er de ICT en Technology practices in Belgiƫ en Luxemburg.

Marc Pelsser heeft een master in de Rechten (FUNDP, 1994) en Criminologie (UCL, 1998), aangevuld met een executive master in General Management (CEPAC) van de Solvay Business School (ULB, 2007).

Sinds 1998 is hij actief in de IT/technologiesector in functies zoals account management, channel management en business development bij grote bedrijven zoals IBM, Sun Microsystems, SAS en Cognos.

In 2007 besloot hij om zijn passie voor mensen, organisatie en prestaties verder te zetten bij Futurestep (middle management divisie van de Korn/Ferry groep). Hij bouwde er de technology practice uit.

Pelsser heeft ervaring in opdrachten voor blue chip-, lokale en start-upbedrijven in sectoren als IT, technologie, consulting en utilities.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen