< Terug naar overzicht

Lynn Coutigny senior vice president Career Management Solutions EMEA bij Right Management

Lynn Coutigny, general manager Benelux, krijgt een nieuwe functie bij Right Management. Ze wordt senior vice president Career Management Solutions EMEA.

Vanuit deze functie zal Lynn Coutigny de corporate onderzoeksteams van het Centre of Excellence leiden en de EMEA-regio vertegenwoordigen in een executive council. Coutigny blijft daarnaast wel nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Right Management in België̈ en maakt deel uit van het managementteam voor CEU (Central Europe).

“Als ik terugkijk op mijn zes jaar als general manager voor de Benelux, ben ik tevreden en dankbaar voor wat ik samen met mijn team heb kunnen realiseren. We zijn erin geslaagd de basis te leggen voor bestendige groei en winstgevendheid, zowel op het vlak van career management als talentmanagement. Het moment is nu aangebroken om een nog grotere regio te vormen. Ik kijk er alvast naar uit om mijn expertise in te zetten op het vlak van outplacement en loopbaanmanagement in een internationale context”, zegt Coutigny.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen