< Terug naar overzicht

Lut Nelissen HR Director PwC Belgium

PricewaterhouseCoopers België heeft met Lut Nelissen een nieuwe HR Director. Zij staat in voor de verdere uitbouw, integratie en invoering van de HR-strategie.

Lut Nelissen (55) startte, na studies Economie en vervolgens Psychologie aan de KU Leuven, haar professionele carrière als therapeut en vervolgens als trainingconsultant. Vier jaar later wordt ze HR-consultant bij Mercuri Urval, waar ze mee verantwoordelijk is voor de opstart van het Brusselse kantoor.
In 1987 maakt ze de overstap naar HRM en gaat aan de slag bij bedrijven als ICL (Fujitsu) en Boels en Bégault (later geïntegreerd in de Aon-groep). Na een periode als outplacementconsultant bij ADV Consulting, wordt Nelissen midden jaren negentig aangesteld als HR Director Benelux bij Bull, een functie die ze gedurende vijf jaar zal invullen. Vervolgens treedt ze in dienst bij Compaq als HR Director Belux en verantwoordelijke voor de European Works Council.
De voorbije zeven jaar was Nelissen actief als HR Director General Western Europe bij Hewlett Packard, waar ze onder meer nauw betrokken was bij de implementatie van de Compaq/HP-fusie, het opzetten van een internationale sales graduates academy en een internationaal talent management program.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen