< Terug naar overzicht

Lut Crijns ruilt Acerta voor KU Leuven

Lut Crijns verlaat Acerta en gaat eind september aan de slag aan de KU Leuven, waar ze verantwoordelijk wordt voor het verder ontwikkelen en implementeren van het personeelsbeleid.

Lut Crijns

Lut Crijns (51) studeerde in 1985 af als bachelor Personeelsbeleid en werkte van 1985 tot 2000 aan de KU Leuven als HR-consulent en HR-manager. In 2000 begon haar loopbaan bij HR-dienstengroep Acerta. Ze ging er aan de slag als HR-consultant, werd in 2003 Business Unit Manager en in 2008 Director HR Consult binnen de divisie Acerta Consult. Sinds 2010 was ze managing director HR & Internal Communication en lid van het directiecomité.

Als managing director HR lag de focus op talentmanagement, organisatie-ontwikkeling en performance management. Concreet resulteerde dat onder meer in de oprichting van het talent mobility center en de verbreding van de ontwikkelactiviteiten in Acerta Campus, een toolkit voor change management en het toepassen van ROIT of de 'Return on Investment in Talent'-methode.

In september keert Crijns terug naar haar eerste werkgever, KU Leuven, waar ze verantwoordelijk wordt voor de HR-businessondersteuning. In co-creatie met leidinggevenden en medewerkers zal ze het personeelsbeleid van de universiteit verder ontwikkelen en implementeren.

“KU Leuven is een topuniversiteit en een aantrekkelijke werkgever, die net als Acerta bezig is met ‘de kracht van mensen’, maar dan vanuit een totaal ander en breder maatschappelijk perspectief. Als één van de grootste werkgevers in België telt KU Leuven meer dan 13.000 personeelsleden. Vooral het werken in een grotere, meer diverse organisatiecontext, met een blik op de wereld trekt aan. Verder blijft het motto hetzelfde: hoe kan ik mensen helpen het verschil te maken?” licht Lut Crijns toe.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen