< Terug naar overzicht

Ludwig Deweghe HR Director Philips Belgium

Ludwig Deweghe volgt Toon Desmet op als HR Director van Philips Belgium. Toon Desmet verlaat in september de organisatie. Marylène Rollier combineert de functie van HR-manager op de site in Leuven met haar verantwoordelijkheid voor de Healthcare en Consu

Toon Deweghe (37) behaalde in 1997 een master Psychologie (afstudeerrichting Arbeids- en Organisatiepsychologie) aan de KU Leuven. Hij startte zijn professionele carrière in 1998 als stafmedewerker bij de Vlaamse Interuniversitaire Raad. In 2001 stapte hij over naar Philips Belgium, waar hij sindsdien verschillende functies uitoefende. Hij startte er als nationaal rekruterings & training officer. In 2003 werd hij er verantwoordelijk voor compensation & benefits en verantwoordelijke arbeidsmarktcommunicatie. In 2007 werd hij compensation & benefits manager van Philips Belgium. Een jaar later was hij ook HR-sitemanager Philips Leuven Consumer Lifestyle.

Sinds maart 2011 is Ludwig Deweghe HR Director van Philips Belux. Hij blijft operationeel ook verantwoordelijk voor de Belgische sales organisatie en blijft compensation & benefits manager Philips Leuven Consumer Lifestyle.

De site in Leuven wordt voortaan beheerd door Marylène Rollier, die dit als HR-manager combineert met haar verantwoordelijkheid voor de Healthcare en Consumer Lifestyle sales organisatie in Brussel.

Toon Desmet (57) verlaat na 25 jaar Philips Belgium. Hij startte er zijn carrière in 1986 bij Philips Lighting Turnhout als hoofd training & development, total quality mananger en personeel & organisatie sector Metal Components. Vervolgens was hij HR-manager van Emgo Lommel, Philips Industrial Activities in Dendermonde, Philips Lighting Turnhout. Sinds 2005 was Desmet HR Director Belux.

Een uitgebreid interview met de nieuwe en oude HR Director Philips Belgium kunt u lezen in HR Square nr. 111.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen