< Terug naar overzicht

Luc Verstraete van Oleon naar HR-Planet

Op 1 januari 2010 wordt Luc Verstraete managing partner bij HR-Planet. Hij zal zich toeleggen op de verdere uitbouw van de afdeling HR-services.

Luc Verstraete (39) studeerde in 1993 af als licentiaat Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (optie Bedrijfspsychologie). In 2002-2003 volgde hij aan de Vlerick Leuven Gent Management School een Master Class HRM en in 2009 rondde hij de opleiding tot Certified Personal Coach succesvol af. Zijn eerste stappen in de HR-sector zette hij tijdens zijn studies, als freelance medewerker Rekrutering en Selectie bij CERM Gent (van 1991 tot 1993). In 1994 werkte hij bij het Studiekantoor Memento als repetitor (individuele studiebegeleiding).
Na een korte tussenstop bij Alcon Couvreur, als assistent Rekrutering en Selectie, werd hij in september 1994 assistent Personeels- en Organisatieontwikkeling bij Volvo Parts Gent. Dat bedrijf ruilde hij in mei 1997 voor DVV Verzekeringen, waar hij de functie Human Resources Officer bekleedde. In februari 2001 maakte hij de overstap naar zijn huidige werkgever Oleon, waar hij sinds 1 januari 2004 de functie van HR-manager waarnam met eindverantwoordelijkheid voor de Belgische (Ertvelde en Oelegem) en de buitenlandse vestigingen (Sandefjord en Emmerich) en verkoopfilialen.
HR-Planet is een dienstverlener gespecialiseerd in HR-services en Professional Staffing. Het bedrijf is een onderdeel van Planet Group, werd opgericht in 2006 en telt nu 55 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen