< Terug naar overzicht

Luc Engels treedt toe tot directiecomité Manpower Belgium

Manpower Belgium breidt zijn directiecomité uit. Het nieuwste lid is Luc Engels, Sales & Operations Director van Manpower-filiaal MBS, en al meer dan vier jaar drijvende kracht achter de outsourcingactiviteiten van de groep.

HR-dienstverlener Manpower Belgium trok Luc Engels 4,5 jaar geleden aan om de outsourcingactiviteiten van zijn filiaal Manpower Business Solutions (MBS) een nieuwe impuls te geven. Sindsdien is de omzet van deze activiteit vrijwel verviervoudigd. Het aantal ‘ambassadors’ dat als outsourced medewerker aan de slag is bij klanten, steeg van 128 tot 527. Deze forse groei leverde MBS in 2009 voor het vierde jaar op rij een plaats op in de lijst van de Trends Gazellen (tweede plaats in 2009).
Luc Engels is licentiaat in de Economische Wetenschappen (VUB, 1986). Rode draad doorheen zijn cv is het bedenken, uitwerken en commercialiseren van vaak vernieuwende oplossingen. Hij deed dat vanuit diverse leidinggevende functies en met een wisselende focus op business development, operationeel management en people management.
Voor zijn komst bij Manpower bekleedde Engels verschillende verantwoordelijkheden binnen de toenmalige Vedior-groep (1988-2001), waar hij onder meer aan de wieg stond van de outsourcingactiviteiten.
Daarnaast deed hij ook buiten de HR-sector relevante ervaring op, met name in in supply chain management en logistiek, bij bijvoorbeeld bij Miko Coffee Service (2002-2003) en TNT Express (2004-2005).

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen