< Terug naar overzicht

Lili Matthijs loopbaancoach en trainer bij Arabel

Sinds 2 september is Lili Matthijs deeltijds aan de slag als loopbaancoach en trainer bij loopbaancentrum Arabel. Ze blijft ook als journalist werken voor HR Square.

Lili Matthijs studeerde Personeelswerk aan de Sociale Hogeschool Gent. De afgelopen jaren volgde ze tal van gespecialiseerde opleidingen, waaronder 'solution focused' loopbaanbegeleiding, coaching en bemiddeling. Ze heeft ook een internationale erkenning (ICF) als 'professional certified coach' op zak.

Matthijs startte haar loopbaan in 1994 op de selectiedienst van Volvo Cars Gent. Vervolgens deed ze ervaring op, op het vlak van rekrutering en selectie bij Tempo Tem en Edora. In 1998 ging ze aan de slag als trainer en teamverantwoordelijke bij Groep Intro. Ze gaf er onder meer trainingen in communicatie en sociale vaardigheden in de profit- en non-profitsector en de overheid. Daarnaast werkte ze er mee aan het uitwerken van trainingen in het kader van alternatieve straffen.

Tussen mei 2005 en maart 2011 was Matthijs eindredacteur en nieuwslezer bij QMusic/JoeFM. Nadien was ze actief binnen HR in een kmo en als freelance trainer en ICF-coach. Matthijs werkt ook als journalist voor HR Square.

Sinds 2 september 2013 is Lili Matthijs parttime aan de slag als loopbaancoach en trainer bij loopbaancentrum Arabel. Een logische stap in haar eigen loopbaan, want ze is gepassioneerd door alles wat met persoonlijke groei en ontwikkeling te maken heeft.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen