< Terug naar overzicht

Lien De Ketele coördinator loopbaanbegeleiding en counseling aan Universiteit Gent

Lien De Ketele ging in december 2011 aan de slag als coördinator loopbaanbegeleiding en counseling aan de Universiteit Gent.

Lien De Ketele (26) behaalde in 2008 een master Bestuurskunde en Publiek Management, afgestudeerd met grote onderscheiding aan Hogeschool Gent. In juli 2008 startte ze haar carrière als P&O-verantwoordelijke bij de Vlaamse overheid. Daar was De Ketele onder meer verantwoordelijk voor het verder uitrollen van het competentiemanagement door het uitschrijven van functiebeschrijvingen. Ook het onthaalbeleid, selectie en rekrutering en bevorderingen vielen onder haar verantwoordelijkheid. Tot slot was ze het aanspreekpunt voor management en personeelsleden inzake personeelsbeleid.

Sinds december 2011 is Lien De Ketele coördinator loopbaanontwikkeling en –begeleiding bij de Universiteit Gent. Ze is er verantwoordelijk voor het bewaken en bestendigen van bestaande HR-processen inzake loopbaanontwikkeling.

Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het implementeren van prestatiemanagement, talentmanagement en andere beleidsmatige projecten zoals een absenteïsmebeleid. Wat loopbaanbegeleiding betreft, is De Ketele het aanspreekpunt voor leidinggevenden en personeelsleden m.b.t. individuele functioneringscases en teaminterventies.

“In deze functie hoop ik loopbaanontwikkeling en loopbaanbegeleiding aan de Universiteit Gent inhoudelijk en operationeel verder vorm te geven. Ik hoop een kwaliteitsvolle en professionele dienstverlening uit te bouwen ter ondersteuning van de organisatie, zodat die zich kan toespitsen op haar kerndoelstellingen”, zegt Lien De Ketele.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen