< Terug naar overzicht

Leen Vermeulen nieuwe HR-manager Brepols

Sinds midden april is Leen Vermeulen aan de slag als HR-manager bij Brepols. Ze stippelt het HR-beleid uit voor een 220-tal medewerkers.

Leen Vermeulen (41) wil bij Brepols (ontwerp en productie van agenda’s en albums) HR-instrumenten implementeren in functie van de ontwikkeling van technische én persoonlijke competenties. “Ik zal medewerkers met potentieel helpen zich te ontwikkelen en een bemiddelende rol spelen bij het afstemmen van de verschillende verwachtingen. Verder wil ik een consequente interne communicatie opbouwen en de knelpuntberoepen opvullen. Kortom, ik wil vanuit een positief waarderende en persoonsgerichte benadering het HR-beleid gestalte geven”, zegt de nieuwe HR-manager.

Vermeulen studeerde in 1989 af aan de Universiteit Antwerpen als licentiaat Bedrijfssociologie (optie Personeelsbeleid). Ze bleef er een jaar actief als onderzoeksassistent voor het departement Vrouwenstudies. Daarna dook ze de consultancy in. Bij Interlabor (nu Randstad) werkte ze drie jaar als uitzendconsulente in Merksem en Mechelen. Ze was er ook drie jaar verbonden aan de personeelsdienst.

In 1996 trok Vermeulen naar GET in Malle, een bedrijf actief in tijdsregistratie en toegangscontrole. Ze begon er als kwaliteitsmedewerker en groeide door naar kwaliteitsmanager. Vanaf 2001 nam ze er de functie van HR-manager bovenop. Ze bouwde er de loonadministratie uit tot een HR-beleid. Vanaf 2006 werd ze ook HR-manager voor het zusterbedrijf Nisus in Herentals.

Sinds augustus 2007 was Vermeulen hoofd Shared Services bij afvalverwerker Sita. Ze was verantwoordelijk voor de loonverwerking en personeelsadministratie, inclusief de personeelsystemen, voor 1250 medewerkers. Ze stond ook in voor de selectie van bedienden en kaderleden voor het hoofdkantoor te Beerse.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen