< Terug naar overzicht

Leen Roelandts HR-businesspartner bij XPE Pharma & Science

Leen Roelandts is HR-businesspartner bij XPE Pharma & Science, een dochteronderneming van Adecco.

Leen Roelandts (31) behaalde in 2003 een master Handelswetenschappen, met specialisatie in HRM aan de Vlekho Business School.

Ze startte in 2003 haar loopbaan bij Vera Interim als selectie- en rekruteringsverantwoordelijke. Ze groeide er op korte termijn door tot regional recruitment advisor. In 2005 stapte ze als sales & recruitment consultant over naar Adecco. “Dat was een bewuste stap terug om te bewijzen wat ik in mijn mars had en om door te groeien naar een andere functie”, vertelt Roelandts.

In januari 2007 promoveerde ze bij Adecco tot learning & development consultant, waar ze zowel in het Nederlands als in het Frans de basistechnieken aanleerde aan de startende medewerkers, maar ook HR advanced trainingen ontwikkelde voor de meer ervaren consulentes. Na een reorganisatie in 2009 verdween haar functie en ging Roelandts er aan de slag als accountmanager contracting.

Sinds augustus is Roelandts HR-businesspartner bij XPE Pharma & Science, een dochteronderneming van Adecco. “Het is altijd mijn grote droom geweest om een HR-functie uit te oefenen op hoog niveau, waar ik mijn ervaring en creativiteit kan gebruiken om het HR-beleid mee uit te bouwen en een Great Place To Work worden”, commentarieert Roelandts.

Roelandts is één van de elf jonge managers die geselecteerd is voor het programma ‘Jonge Manager/ Wijze Mentor’ van VMA. Haar ‘wijze mentor’ is Clair Ysebaert.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen