< Terug naar overzicht

Kwartet nieuwe talenten aan de slag bij HR-dienstengroep Partena

David Moerman is COO van de Cluster van Ondernemingen en Ondernemers Partena, Jean-Michel Daneau wordt CIO, Dominique Finkelstein HR-businesspartner en Sophie Segers business development manager van de business unit Consultancy.

Sinds 1 juni 2014 is David Moerman COO en lid van de directieraad van de Cluster van Ondernemingen en Ondernemers Partena. Moerman begon zijn loopbaan bij Citigroup België en Frankrijk als operationeel verantwoordelijke. Hij zette zijn professioneel parcours verder bij ExxonMobil en PwC, voor hij BNP Paribas Fortis vervoegde. Hij oefende daar gedurende 10 jaar verschillende senior managementfuncties uit.

Jean-Michel Daneau, voormalig COO van het sociaal secretariaat, wordt CIO in de directieraad van de Cluster van Ondernemingen Partena. Hij neemt dus de directie van de informatica en logistiek op zich.

Dominique Finkelstein is sinds april HR-businesspartner. Ze beschikt over een ruime ervaring en was het laatst actief in dezelfde functie voor de groep AXA België, waar ze samenwerkte met de managers om de rekrutering te stimuleren en concrete actieplannen opzette om het welzijn op het werk te verbeteren.

Sinds april is Sophie Segers business development manager en verantwoordelijk voor de uitbouw van het aanbod van diensten in HR-interim-management en project sourcing. Ze startte haar loopbaan bij Randstad. Na een paar jaar werd ze verantwoordelijk voor de nationale en internationale key accounts. Segers vervolgde haar carrière bij SD Worx, waar ze de laatste vijf jaar in de consultancydivisie werkte en de afdeling HR-interim-management & project sourcing mee uitbouwde.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen