< Terug naar overzicht

Kurt Offeciers HR-manager Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal

Kurt Offeciers is sinds mei HR-manager bij Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal.

Kurt Offeciers behaalde in 1992 een bachelor als sociaal assistent en in 1994 een bachelor in de Pedagogie. Nadien volgde hij verschillende opleidingen in human resources management. Zo behaalde hij in 2007 een master Human Resources Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Offeciers startte in 1992 zijn loopbaan als adviseur bij het ministerie van Justitie. Eind 1999 werd hij HR-manager bij Schenker Belgium. In april 2003 stapte hij over als HR-manager bij SGS Life Science Services. Twee jaar later, in mei 2005, werd hij HR-manager bij Domo Chemicals, waar hij verantwoordelijk was voor drie herstructureringen. In december 2007 ging Offeciers aan de slag als HR-manager bij Vopak Belgium, waar hij ook lid was van het internationale Vopak HR Steering Team.

In 2012 werd Offeciers HR Director Benelux bij CSM, een Nederlandse producent van melkzuur en leverancier van bakkerijgrondstoffen. De voorbije vier jaar voerde hij kortere opdrachten uit als HR-manager bij achtereenvolgens TI Automotive, BP en ITW.

Sinds mei 2019 is Offeciers HR-manager bij Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen