< Terug naar overzicht

Koen Van Gils HR-manager Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Koen Van Gils is aan de slag gegaan als HR-manager Prestatiebeleid en Beloningsstrategie bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Hij staat in voor het verloningsbeleid van zo’n 1650 medewerkers.

Koen Van Gils (35) is licentiaat Romaanse Taal- en Letterkunde (1997, Universiteit Antwerpen) en behaalde aanvullend een licentie Communicatie aan de Université Catholique de Louvain (1998). Hij startte zijn professionele carrière in het onderwijs als docent Frans en Spaans, maar stapte al snel over naar HR in de privésector.
Twee jaar lang was hij medewerker Vorming bij Bank Nagelmackers, waarna hij er doorgroeide tot HR-officer. In 2006 werd Van Gils verantwoordelijke Reporting & Fleet bij Delta Lloyd Bank.
Als HR-manager Prestatiebeleid en Beloningsstrategie staat hij nu in voor de huidige en toekomstige correcte, tijdige en marktconforme verloning van alle medewerkers van het Gemeentelijk Havenbedrijf van Antwerpen binnen de budgettaire grenzen. Daarnaast staat hij in voor de vaststelling van de wettelijke pensioenen van de statutaire personeelsleden en de audit op de uitbetalingen ervan om zo een marktconforme, correcte en tijdige beloning aan alle medewerkers te garanderen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen