< Terug naar overzicht

Kim Craenhals nieuwe HR-manager van SecureLink Belgium

Sinds begin dit jaar is Kim Craenhals gepromoveerd tot HR-manager van SecureLink Belgium. Ze zal er instaan voor de ontwikkeling van een HR-beleid in lijn met de strategie van het bedrijf en de implementatie ervan.

Kim Craenhals (38) behaalde in 2002 een master Vertaalkunde Nederlands-Engels-Spaans (HIVT) en in 2014 een postgraduaat Sociaal Recht (UA). Ze startte haar carrière in 2003 als Junior Manager Manufacturing. In 2008 ging Craenhals aan de slag bij Argenta, eerst als Payroll Specialist, en vanaf 2014 als Adviseur Arbeidswetgeving en Comp & Ben.

Sinds maart 2016 is Craenhals aan de slag bij SecureLink Belgium. Ze begon er als HR-businesspartner en sinds begin dit jaar is ze er HR-manager. Zo zal ze instaan voor de ontwikkeling van een HR-beleid in lijn met de strategie van het bedrijf en de implementatie ervan. Daarnaast zal ze focussen op een goede relatie met de sociale partners, en het coachen en ontwikkelen van de teamleden.

SecureLink is een integrator, gespecialiseerd in networking, security en datacenter infrastructure. Het bedrijf werd in 2003 opgericht in België en is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste Europese security providers met negen vestigingen en 650 werknemers doorheen Europa. SecureLinks missie is om klanten de ‘best of breed’ ‘Infrastructure & Security’-oplossingen aan te bieden en dit in goede banen te leiden, van bij de designfase tot de implementatie en support.

Kim Craenhals over haar motivaties en doelstellingen bij SecureLink: “HR is nieuw binnen de organisatie: een uitdaging dus, maar eentje waar ik met plezier aan gestart ben. De cultuur van ons bedrijf is heel duidelijk een van ‘work hard, play hard’. Hoewel we snel groeien, heerst er toch nog een heel familiale en losse sfeer. Die snelle groei zorgt er echter ook voor dat we nood hebben aan een duidelijk HR-beleid. Mijn doel is om samen met mijn team de talenten van onze medewerkers juist te kunnen inzetten, hen te laten groeien binnen ons bedrijf en hen te kunnen belonen door middel van een transparant loonbeleid.”

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen