< Terug naar overzicht

Katrien Neyrinck nieuwe HR-manager Sunparks

Katrien Neyrinck is de nieuwe HR-manager bij Sunparks. Ze komt over van de Belgische groep Ardo, een specialist in vriesverse groenten en fruit.

Katrien Neyrinck (41) studeerde Handelswetenschappen aan Vlekho Brussel (1989). Ze heeft een ruime ervaring binnen HRM. Zo was ze tussen 2003 en 2006 werkzaam als regionaal HRM van Carrefour hypermarkten. Tot december 2008 was ze Group HRM van Ardo.
Als lid van het managementteam superviseert en coƶrdineert Neyrinck nu de HR-activiteiten van het hoofdkantoor en van de parken van Sunparks. In samenwerking met corporate HR van de Center Parcs Europe Groep wordt ze verantwoordelijk voor het uitwerken en invoeren van een coherente HR-visie en beleid voor de Sunparks-vestigingen nationaal, en in de toekomst, internationaal.
Neyrinck draagt dus verantwoordelijkheden inzake rekrutering en selectie, training en opleiding, loopbaanontwikkeling, compensation & benefits en het overleg met vakbonden. Ze adviseert de directies van de verschillende parken en ondersteunt het lijnmanagement.

Sunparks is een vakantieparkketen met acht vestigingen in Belgiƫ, Nederland en Duitsland. Samen met Center Parcs maakt het bedrijf deel uit van het Franse beursgenoteerde Pierre & Vacances, dat ruim 8600 medewerkers telt in Europa.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen