< Terug naar overzicht

Katlyn Colman ruilde Psychiatrisch Centrum Caritas voor ZNA

Gedurende negen jaar was Katlyn Colman admistratief en financieel directeur van het Psychiatrisch Centrum Caritas in Melle. Sinds 1 september 2010 fungeert zij als operationeel directeur bij het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen.

Katlyn Colman (42) studeerde af als licentiaat Economische Wetenschappen, optie Bedrijfseconomie (UGent). Na enkele korte eerste werkervaringen als stagiair zaakvoerder bij New Gib (nu Carrefour) en floormanager bij kledingketen H&M, werd ze in 1996 adjunct van de directeur-generaal van Aminal, de milieuadministratie van de Vlaamse Gemeenschap.

Vervolgens werd Colman van 1998 tot 2001 area-manager voor Vlaanderen bij de externe dienst voor preventie en bescherming Arista. Daar was ze naast het operationeel en het strategisch management ook verantwoordelijk voor diverse aspecten van het personeelsbeleid.

Van 2001 tot september dit jaar bouwde ze de functie uit van administratief-financieel directeur in de vzw Psychiatrisch Centrum Caritas te Melle. Ze had daar de rechtstreekse leiding over 90 medewerkers. Ze was niet alleen eindverantwoordelijk voor de financiële en nog een achttal andere diensten maar ook voor de personeelsdienst, inclusief administratie, waarbij ze optrad als bezieler van een vernieuwd medewerkersbeleid.

Bij ZNA treedt Katlyn Colman op als operationeel directeur voor drie gespecialiseerde sites: ZNA Sint-Elisabeth (revalidatie-, dag- en universitair psychogeriatrisch centrum), ZNA Hoge Beuken (gekend om zijn geheugenkliniek, maar ook kinder- en jeugdpsychiatrie en revalidatiecentrum) en ZNA Joostens (focus op dementie met psychogeriatrie en woon- en zorgcentrum). Deze job omvat de leiding van de logistieke en niet-centraal aangestuurde administratieve diensten, de communicatie binnen de lokale directieteams en de link naar het managementcomité. Daarnaast staat ze voor gans het ZNA in voor de ontwikkeling en ondersteuning van performantiesystemen en de introductie van een periodieke transparante kostenrapportering voor de facilitaire diensten in samenwerking met de dienst Financiën.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen