< Terug naar overzicht

Katleen Bogaerts van Dell naar Senior Assist

Katleen Bogaerts maakte een grote overstap van IT naar de zorgsector: zij verliet Dell en starttebij Senior Assist als Group HR-director.

Na haar kandidaatsdiploma in de Psychologie (VUB, 1997) studeerde Katleen Bogaerts (36) nog Theoretische Psychologie (KU Leuven, 2000). Na die studies werd ze projectcoördinator en recruitment manager bij Expectra Belgium. Van 2003 tot 2005 vervulde zij de functie van consultant bij Fleet Logistics.

Daarna begon ze haar carrière bij Dell: eerst als HR & Staffing manager om na twee jaar op te klimmen tot HR Country leader voor België en Luxemburg. Zij stond onder meer in voor de strategische HR-planning voor de 150 werknemers en de employer branding. Zij verliet Dell in februari van dit jaar door een centralisatie van haar functie.

Senior Assist is een organisatie voor dienstverlening aan senioren, met 33 rust- en verzorgingstehuizen, gelegen in de Brusselse agglomeratie en de provincies Antwerpen, Limburg, Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg. In de regio Groot-Aalst en Brussel beschikt Senior Assist over een thuiszorgnetwerk. De organisatie telt ongeveer 1500 personeelsleden.

"Ik wil instaan voor een duurzaam personeelsbeleid in lijn met de missie en de waarden van het bedrijf en de sector", aldus Katleen Bogaerts. "Mijn doel is voort te bouwen an een vruchtbaar werkklimaat, zodat werknemers trots zijn deel uit te maken van deze snelgroeiende groep. Als ze voelen dat zij onze hoogste prioriteit zijn, is dat voor ons een garantie dat ook onze residenten de beste zorgen krijgen. Ik streef er eveneens naar een langetermijnvisie te ontwikkelen met inbegrip van de implementatie van een uniforme HR-strategie op het vlak van rekrutering, competentiemanagement, performancemanagement, compensation en benefits en een op maat gemaakt opleidingsbeleid."

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen