< Terug naar overzicht

Katleen Bogaerts Chief Human Resources Officer Kliniek Sint-Jan

Katleen Bogaerts is de nieuwe Chief Human Resources Officer van de de Brusselse Kliniek Sint-Jan.

 

Katleen Bogaerts is psychologe van opleiding en werd na haar studies projectcoördinator en recruitment manager bij Expectra Belgium. Van 2003 tot 2005 was ze consultant bij Fleet Logistics. Daarna begon haar carrière bij Dell: eerst als HR & Staffing Manager en na twee jaar als HR Country Leader voor België en Luxemburg.

In mei 2010 werd Bogaerts HR-directeur bij Senior Assist, een organisatie voor dienstverlening aan senioren. Drie jaar later ging ze aan de slag bij Wolters Kluwer Belgium, eerst als HR Business Partner en daarna als HR Manager. In oktober 2015 keerde ze terug naar Senior Assist als Group HR Director. Midden 2018 werd de groep overgenomen door Senior Living Group. De voorbije twee jaar was Bogaerts werkzaam bij Orpea Belgium, eveneens actief in dienstverlening aan senioren. Ze startte er als HR-directeur om er vervolgens door te groeien tot CHRO.

Sinds januari 2020 is Bogaerts Chief Human Resources Officer van de Brusselse Kliniek Sint-Jan. Het algemeen ziekenhuis telt 548 bedden en een team van 1400 medewerkers verspreid over drie sites.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen