< Terug naar overzicht

Karolien Van Holder en Carlin Deseyne nieuwe associate partners bij Altior

Altior Executive Search schreef de voorbije jaren een mooi groeiscenario en zet zijn ambities kracht bij door het aantrekken van twee nieuwe associate partners.

Karolien Van Holder behaalde een master in Communicatiewetenschappen, die ze aanvulde met een executive master in Management. Ze startte haar carrière bij Ebbinge & Company. Naast het uitbouwen van een campus recruitment team, rekruteerde ze er tal van executives voor organisaties actief in private equity, strategy consulting en de industrie.

Na 8 jaar stapte ze over naar Futurestep, een divisie van Korn Ferry, waar ze gedurende 3 jaar de consumer- en retailmarkt in de Benelux voort uitbouwde en opdrachten ter harte nam op management en executive niveau. Sinds 2016 is Van Holder associate partner bij Altior met als opdracht de Brusselse vestiging voort uit te bouwen.

Tweede nieuwkomer is Carlin Deseyne. Zij verdiende haar sporen zowel in HR-consultancy als in HR-management. Ze combineert een bachelordiploma Psychologie met een master in Human Resources.  Ze startte haar loopbaan in de uitzendsector, om vervolgens de rol van HR-manager op te nemen in een communicatiebedrijf.

In 2000 vervoegde ze CPM als managing consultant, waar ze gedurende een tiental jaar de vestiging in Gent voort uitbouwde op het vlak van rekrutering, selectie, talent development en HR-advies. Ze coördineerde er diverse nationale en internationale 'direct search'-opdrachten op management en executive niveau.

In 2010 zette ze de stap naar Unilin, waar ze gedurende 5 jaar de functie van HR-directeur opnam voor de Panels Divisie. Deseyne zal nu als associate partner bij Altior opereren vanuit het kantoor in Waregem.

Bron: Altior (altior.be)Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen