< Terug naar overzicht

Karin Van Roy, Chief HR Officer bij Aveve Group

Sinds oktober vorig jaar is Karin Van Roy Chief Human Resources Officer bij land- en tuinbouwleverancier Aveve Group.

Karin Van Roy behaalde in 1985 een licentiaat in de Rechten aan de VUB. Haar professionele carrière ging van start bij Bar, waarna ze werd benaderd door de Artois-brouwerijen (die vervolgens fusioneerden met Piedboeuf en samen Interbrew vormden). Als advocate op het departement Legal Counsel Contracts had ze de taak om op te volgen of de commerciële contracten conform waren met de Europese regelgeving.

Van Roy evolueerde vervolgens naar de commerciële en marketingafdeling, alvorens toe te treden tot de HR-afdeling in 1995. Na het ontstaan van Anheuser-Busch InBev, de grootste brouwerijgroep ter wereld, bekleedde ze diverse functies: HR-manager voor de verkoop en marketingteams, vervolgens HR-directeur voor België en Luxemburg, en tot slot People Director Supply and Industrial Relations Western Europe.

Na 27 jaar in de groep, zette ze in 2015 de stap naar de Pelican Rouge Group, de grootste leverancier van koffie in Europa, als Chief HR Officer. Sinds oktober 2016 vervult Van Roy deze functie bij Aveve Group, marktleider in de leveringen aan de land- en tuinbouw in België. Aveve heeft in ons land zo’n 1850 mensen in dienst.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen