< Terug naar overzicht

Jurryt Prims leidt Kenniscentrum Acerta

Door het groeiende belang en het toenemende volume sociaaljuridische kennis waarmee werkgevers te maken krijgen, schenkt HR-adviesgroep Acerta een prominentere rol aan haar Kenniscentrum. De leiding is sinds 1 december in handen van Jurryt Prims.

Verscheidene jaren stond Jurryt Prims als Senior Legal Consultant payroll-consulenten en werkgevers bij in juridische HR-kwesties. Ze voelde er vooral een grote nood aan toepasbare, actiegerichte kennis. Na altijd aan het einde van de ketting te hebben gestaan, wilde Prims niets liever dan de kennisstroom vanaf het begin van de ketting te mogen aansturen. Die mogelijkheid krijgt ze sinds 1 december 2017, wanneer ze voor Acerta als Director Kenniscentrum aan de slag ging.

Jurryt Prims: “Het Kenniscentrum moet het kloppend hart van Acerta worden. Ik zie voor dat hart vier functies weggelegd. Eén: een optimale captatie van informatie. Twee: de vertaling van de informatie naar toepasbare, actiegerichte kennis. Drie: het snel en accuraat verspreiden van die kennis via de juiste kanalen. En vier: de interpretatie van de kennis op maat van de klant. Kennis is overal en net daardoor klinkt de roep om een professionele gids luider. Die gids zal Acerta via zijn Kenniscentrum zijn. Helder, snel en niet te beroerd om het eigen standpunt mee te geven, zo willen we onze klanten van dienst zijn.”  

Bron: Acerta (acerta.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen