< Terug naar overzicht

Jurgen Mestdagh coördinator-expert HR bij Stad Gent

Jurgen Mestdagh is sinds mei afdelingshoofd HR binnen departement Facility Management van Stad Gent en sinds januari 2011 freelance docent HR en Management bij Syntra West.

Jurgen Mestdagh (32) behaalde aan de Universiteit Gent een master Geschiedenis, een master Bedrijfseconomie en een master na master Management voor overheidsorganisaties. Nadien volgde hij de opleiding Human Resources Management aan EHSAL Management School.

Mestdagh startte in 2003 zijn carrière als wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent. In januari 2006 werd hij diensthoofd Personeel en Organisatie van de gemeente Wetteren. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen en implementeren van een HR-beleid en een competentie- en performantiemanagement.

Sinds mei 2011 is Jurgen Mestdagh afdelingshoofd HR binnen het departement Facility Management (FM) van Stad Gent. Hij is er verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een strategisch HR-beleid voor het departement Facility Management.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen