< Terug naar overzicht

Joris Beullens HR-verantwoordelijke Syntra Midden-Vlaanderen

Joris Beullens wordt HR-verantwoordelijke bij Syntra Midden-Vlaanderen. Binnen de opleidingsorganisatie Syntra Midden-Vlaanderen was hij eerder actief als trainingadviseur, een functie die wordt overgenomen door Nathalie Riems.

Joris Beullens (34) studeerde in 2001 af als bedrijfspsycholoog (Universiteit Gent). Hij startte zijn carrière als trainer/consultant op het vlak van HRM bij European Consult Center Group en vervolgde daarna zijn loopbaan als algemeen cöordinator bij het Meetjeslandse Vormings- en Opleidingscentrum, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende regionale opleidings- en HR-projecten.

In december 2007 startte hij als trainingadviseur bij Syntra Midden-Vlaanderen. Hij stond er in voor de coördinatie van in-company trainingen en was intern nauw betrokken bij het HR-gebeuren.

Sinds juli 2011 is Joris Beullens HR-verantwoordelijke Syntra Midden-Vlaanderen. “De belangrijkste uitdagingen daarbij zijn de ondersteuning en begeleiding van de recente herstructurering binnen Syntra Midden-Vlaanderen. Enkele sleutelwoorden die deze herstructurering typeren zijn procesgerichtheid, kwaliteit, innovatie, sector- en teamwerking.” Joris Beullens ziet hierbij alvast een belangrijke rol en uitdagingen weggelegd voor HR-, talent- en competentiemanagement.

Beullens wordt als trainingadviseur opgevolgd door Nathalie Riems (38). Zij studeerde in 1996 af als klinisch psychologe en was voorheen in de opleidingswereld actief in het onderwijs, als trainer/consultant bij Communication Center International en acht jaar lang bij de Vlerick Leuven Gent Management School als programmacoördinator/manager.

Binnen Syntra Midden-Vlaanderen zal zij de uitbouw van het projectteam dat instaat voor de organisatie van bedrijfstrainingen ondersteunen. Tevens wordt van haar een belangrijke bijdrage verwacht bij het vormgeven en vermarkten van het segment managementtrainingen & management development.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen