< Terug naar overzicht

Joke Renneboog HR-verantwoordelijke bij revalidatieziekenhuis Inkendaal

Sinds augustus is Joke Renneboog HR-verantwoordelijke bij het revalidatieziekenhuis Inkendaal.

Joke Renneboog (34) behaalde een master in de Psychologie, optie Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid, aan de UGent in 2007. Ze startte haar professionele loopbaan bij Jobat, waarna ze voor bijna 10 jaar aan de slag ging bij de Vlaamse overheid in verschillende functies. Twee jaar geleden maakte Renneboog wel een ‘uitstapje’ van een jaar naar Deloitte.

Bij de Vlaamse overheid heeft de psychologe mee vorm gegeven aan plaats- en tijdsonafhankelijk werken, zorgde ze mee voor een modern HR-beleid en de voorbereiding en oprichting van een managementgroep. In 2012 veroverde ze de titel van ‘Young HR Talent of the Year’.

Begin 2018 ging ze aan de slag als HR-manager bij Groep Kortrijk (zowel de stad, het OCMW als de Autonome Gemeentebedrijven Parko en SOK). Ze was er verantwoordelijk voor de verdere strategische, tactische, operationele en moderne uitbouw van de algemene organisatie en coördinatie van de personeelsdienst  en de HRM-dienst.

Sinds deze zomer is Renneboog HR-verantwoordelijke bij revalidatieziekenhuis Inkendaal. Het Brusselse ziekenhuis is expert in revalidatie van personen met ernstige locomotorische, neurologische en cardiopulmonaire aandoeningen. Het telt 178 bedden, 24 artsen en 215 verplegenkundigen en verzorgenden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen