< Terug naar overzicht

Joke Renneboog HR-manager bij Groep Kortrijk

Sinds begin deze maand is Joke Renneboog HR-manager bij Groep Kortrijk (zowel de stad, het OCMW als de Autonome Gemeentebedrijven Parko en SOK).

Joke Renneboog (34) behaalde een master in de Psychologie, optie Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid, aan de UGent in 2007. Ze startte haar professionele loopbaan bij Jobat, waarna ze voor bijna 10 jaar aan de slag ging bij de Vlaamse overheid in verschillende functies. Twee jaar geleden maakte Renneboog wel een ‘uitstapje’ van een jaar naar Deloitte.

Bij de Vlaamse overheid heeft de psychologe mee vorm gegeven aan plaats- en tijdsonafhankelijk werken, zorgde ze mee voor een modern HR-beleid, en de voorbereiding en oprichting van een managementgroep. In 2012 veroverde ze de titel van ‘Young HR Talent of the Year’.

Sinds begin maart is Joke Renneboog HR-manager bij Groep Kortrijk (zowel de stad, het OCMW als de Autonome Gemeentebedrijven Parko en SOK). Ze is er verantwoordelijk voor de verdere strategische, tactische, operationele en moderne uitbouw van de algemene organisatie en coördinatie van de personeelsdienst (personeelsadministratie) en de HRM-dienst (selectie en rekrutering, vorming, verloningsbeleid, organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding,...).

De Groep Kortrijk heeft zo’n 1800 medewerkers in dienst. Renneboog wil zich mee inzetten om van Kortrijk de meest slimme, digitale en vriendelijke stad te maken. Als lokaal bestuur willen ze dan ook voorop lopen en als voorbeeld voor andere centrumsteden fungeren.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen