< Terug naar overzicht

Johan Melort klimt op tot Regional People Director bij BESIX Group

In september startte Johan Melort als Regional People Director bij BESIX Group, waar hij in 2011 werd aangeworven als Group Compensation & Benefits Manager.

Johan Melort behaalde een master in de Rechten (KULeuven, 2001), een postgraduaat in de Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool, 2003) en een Master of Law – International Tax Law (Wirtschaftsuniversität Wenen, 2005). In 2013 volgde hij de opleiding Compensation & Benefits Management aan de Vlerick Business School.

Hij zette zijn eerste carrièrestappen in 2001 bij PwC Brussel als consultant. In 2005 maakte hij de overstap naar BDO Budapest als Tax Manager. Een jaar later ging hij aan de slag als advocaat bij Tiberghien, twee jaar later werd hij Europe Compensation & Benefits and International Mobility Manager bij AGC Glass Europe. Sinds 2011 is de jurist en fiscalist aan het werk bij BESIX Group, waar hij werd aangeworven als Group Compensation & Benefits Manager. In 2017 promoveerde hij tot Group Head of Reward and HR Operations.

Sinds september 2019 heeft hij een nieuwe stap gezet in zijn carrière bij BESIX Group en werd hij er Regional People Director.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen