< Terug naar overzicht

Johan Ceulemans chief people officer bij Partena Ziekenfonds, Hulp in huis & Kinderopvang

Johan Ceulemans is chief people officer bij Partena Ziekenfonds, Hulp in huis & Kinderopvang.

Johan Ceulemans

Johan Ceulemans (55) behaalde in 1983 een master Psychologie aan de KU Leuven. Na zijn studies ging hij aan de slag als psycholoog, therapeut en administratief manager bij het Medisch Opvoedkundig Bureau in Antwerpen.

Ceulemans stapte in mei 1989 over naar DIP Consulting Group als senior consultant HRM. In oktober 1997 werd hij manager Personnel & Organisation bij SD Worx en in 2002 HR-manager. Van september 2004 tot november 2011 was Ceulemans HR- en facility director bij Vandeputte Group.

In november 2011 keerde Ceulemans terug naar SD Worx Staffing als managing director om DIP te herprofileren van rekruterings- en selectiebureau naar een staffing consultancy organisatie binnen SD Worx.

Sinds maart 2014 is Ceulemans chief people officer bij Partena Ziekenfonds, Hulp in huis & Kinderopvang. Hij is er onder meer verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De aandacht gaat daarbij vooral uit naar het uitwerken en implementeren van een duurzaam personeelsbeleid, strategisch gekoppeld aan de business. “Een belangrijke opdracht is het fit maken van de organisatie voor de uitdagingen waarvoor de ziekenfondssector staat, met daarbij aandacht voor een gebalanceerd personeelsbeleid na de recente alliantie tussen Partena Ziekenfonds en Euromut”, zegt Ceulemans.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen