< Terug naar overzicht

Johan Browaeys HR-manager van C-Mac

Vanaf 1 mei is Johan Browaeys de nieuwe HR-manager van C-Mac, gevestigd in Ronse. Na 16 jaar dienst bij werkgeversvereniging Voka, voelde hij de ambitie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. “Ik word in juni immers 55 jaar en heb de ambitie om tot mijn 67ste te werken. Als ik nog iets wilde doen met mijn ambitie, vond ik dat de tijd nu wel gekomen was.”

Johan Browaeys (55) studeerde af als Maatschappelijk Werker aan de Socia in Gent. Hij startte in 1984 zijn professionele carrière bij de VDAB als arbeidsbemiddelaar. Vijf jaar later maakte Browaeys de overstap naar t-interim (onderdeel van t-groep) als office-manager in Aalst. Vervolgens klom hij er op tot districtsverantwoordelijke en commercieel verantwoordelijke West (wat staat voor Oost- en West-Vlaanderen).

In het najaar van 2002 ging Browaeys aan de slag bij Voka als regiodirecteur en manager Arbeidsmarkt/Onderwijs. Tijdens zijn bijna 16-jarige loopbaan bij de werkgeversfederatie hielp hij er onder meer bij het ontwikkelen van de Voka Box, de hoofdzetel van Voka in Gent, en het oprichten van vier lokale HR-fora (netwerken van HR-managers).

Begin mei 2018 kiest Johan Browaeys nu voor een nieuwe uitdaging bij C-Mac in Ronse als HR-manager. C-Mac is een bedrijf met zo’n 200 medewerkers (150 arbeiders en 50 bedienden), en is producent van sensoren ten behoeve van de automobiel- en luchtvaartindustrie.

“Na 16 jaren bij Voka te hebben gewerkt (en graag gewerkt), had ik de behoefte om een vernieuwend HR-beleid te implementeren in een bedrijf. Ik word in juni immers 55 jaar en heb de ambitie om tot mijn 67ste te werken. Als ik nog iets wilde doen met mijn ambitie, vond ik dat de tijd nu wel gekomen was daarvoor. En C-Mac biedt me de kans om dit waar te maken”, motiveert Johan Browaeys zijn nieuwe carrièrewending.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen