< Terug naar overzicht

Jo Verbeken en Catherine Kerssebeeck richten Lens nv op

Jo Verbeken verlaat GITP en richt samen met Catherine Kerssebeeck Lens nv op.

Jo Verbeken (35) studeerde in 2000 aan de Universiteit Gent af als licentiaat Arbeids- en Organisatiepsychologie. Hij startte zijn loopbaan bij GITP. In 2006 startte hij Verbeken Consulting op en was hij freelance HR-consultant voor verschillende klanten, onder wie Alpro, Agfa Gevaert, Eltra, Arcadis en Vandemoortele.

In 2008 keerde Verbeken terug naar GITP en was hij er als directeur, bestuurder en partner verantwoordelijk voor de business unit Bedrijfspychologie. Naast het aanbrengen van nieuwe klanten, het opbouwen van een partnership met bestaande klanten, leidde hij er ook een nieuw team van niet-psychologen op.

Samen met Catherine Kerssebeeck, senior recruiter en ervaren HR-professional, richt hij Lens nv op. In januari 2013 start Verbeken als gedelegeerd bestuurder met Lens. De dienstverlening omvat het begeleiden van bedrijven in hun rekruterings- en selectieproces, direct search, alsook het beoordelen, het ontwikkelen en het coachen van medewerkers. Lens telt vijf ervaren medewerkers en werkt vanuit twee vestigingen (in Sint-Niklaas en Boom).

“Samen met een team van enthousiaste en gedreven gelijkgezinden, willen we de partner zijn voor bedrijven en individuen die op een mensgerichte en pragmatische manier hun rekruterings-, selectie- en begeleidingsvraagstukken willen oplossen”, zegt Verbeken.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen