< Terug naar overzicht

Jo Libeer gedelegeerd bestuurder van Voka-VEV

Het was al geen geheim meer dat Jo Libeer Peter Leyman zou opvolgen als gedelegeerd bestuurder van het Vlaamse ondernemersnetwerk Voka-VEV. De raad van bestuur heeft dat nu officieel bevestigd.

De raad van bestuur van Voka-VEV heeft op maandagavond 7 februari 2011 unaniem Jo Libeer aangesteld als nieuwe gedelegeerd bestuurder. Libeer was al algemeen directeur. Hij volgt Peter Leyman op. “Met de keuze voor Jo kiest de raad van bestuur duidelijk voor continuïteit”, zegt Voka-voorzitter Luc De Bruyckere. “Hij is de juiste man om de koers die we als organisatie vorig jaar hebben ingezet tot een succes te maken.”

Jo Libeer: “Het zijn belangrijke momenten voor onze ondernemingen. In een economische omgeving die steeds concurrentiëler, globaler en interactiever wordt, komt het er meer dan ooit op aan om wendbaar te zijn. Dat betekent dat wij ons als representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen ook moeten aanpassen. Voka-VEV wil de wendbaarheid van bedrijven versterken, door werk te maken van een aangepast omgevingskader om te ondernemen en door ondernemingen te inspireren met resultaatsgerichte projecten. Die strategie consequent en succesvol uitrollen, is nu de belangrijkste opdracht.”

Jo Libeer is 55 en werkt sinds september 2009 bij Voka-VEV. Voordien leidde hij Voka-Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, een afdeling waar hij zo’n 25 jaar aan de slag was.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen