< Terug naar overzicht

Jo De Cock nieuwe provinciaal directeur VDAB Limburg

De selectieprocedure voor de directiefunctie van VDAB Limburg is afgerond: op 1 maart 2016 start Jo De Cock als provinciaal directeur van VDAB Limburg.

Voorbije zomer werd er naar aanleiding van enkele grondige wijzigingen in het managementteam van VDAB Limburg beslist om op zoek te gaan naar een nieuwe provinciaal directeur. In de tussenperiode werd Frank Vols als directeur ad interim aangesteld en had hij voornamelijk de opdracht om als veranderingsmanager op te treden. Deze opdracht zal hij in juni 2016 beëindigen.

Jo De Cock heeft haar opleiding als juriste genoten aan de KU Leuven, waar ze zich specialiseerde in arbeidsrecht. Ze startte haar carrière aan de KU Leuven, maar maakte al snel de overstap naar de bedrijfswereld. Daar werkte ze eerst als juriste en HR-medewerker en nam achtereenvolgens directiefuncties waar in enkele grote bedrijven, zoals Philips, Black & Decker Benelux en Toyota Motor Europe. Tot voor kort was ze directeur Personeel & Organisatie voor het Imeldaziekenhuis en het Woonzorgcentrum Den Olm in Bonheiden.

De Cock: “Het aansturen van een organisatie, het samenwerken met mensen en de kans om inhoudelijk bezig te zijn met complexe maatschappelijke vraagstukken: dat is een mooie combinatie. Er liggen vele uitdagingen en kansen in Limburg. VDAB Limburg wil het grijpen van deze kansen ten volle mee ondersteunen en stimuleren. Daar wil ik graag toe bijdragen."

Bron: VDAB (vdab.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen