< Terug naar overzicht

Jo De Cock International HR-manager bij H.Essers

Sinds oktober 2017 is Jo De Cock International HR-manager bij H.Essers. Ze is er verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verdere internationale expansie vanuit alle HR-domeinen.

Jo De Cock (51) behaalde in 1989 een licentiaat Rechten aan de KU Leuven. Ze werkte eerst 2 jaar als academisch assistent aan de KU Leuven bij professor Roger Blanpain. Nadien ging De Cock aan de slag in de privésector: eerst 11 jaar lang bij Philips in verschillende HR-rollen, zowel nationaal als internationaal, dan 3 jaar op de HR-afdeling Benelux van Black&Decker, vervolgens 8 jaar bij Toyota Motor Europe (waarvan 5 jaar als General Manager binnen Research & Development en 3 jaar als General Manager Employee Relations Europe). Nadien was de juriste ook telkens anderhalf jaar werkzaam bij het Imelda-ziekenhuis en bij VDAB Limburg (als directeur).

Sinds oktober 2017 is Jo De Cock International HR-manager bij H.Essers. Ze is er verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verdere internationale expansie vanuit alle HR-domeinen (sociaaljuridisch, recruitment en HR-beleid). H.Essers is een logistieke serviceprovider die momenteel 5400 medewerkers tewerkstelt op 67 locaties in 15 landen. De groep focust zich op strategische marktsegmenten (farma, chemie en high value) en gaat voor verdere duurzame groei en internationalisering.

“Na de overstap naar de social profit en de Vlaamse overheid, realiseerde ik me dat ik maar echt goed kan gedijen in een onderneming die in volle beweging is en waar een sterke ondernemersdynamiek aanwezig is. Daarom heb ik gekozen om terug te keren naar het bedrijfsleven. H.Essers is een sterke onderneming, die ondernemerschap echt naar waarde schat. Daar mogen bijdragen aan de uitbouw van een duurzame internationale groei, is een uitdaging die ik met veel enthousiasme opneem”, aldus Jo De Cock over haar nieuwe carrièrewending.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen