< Terug naar overzicht

Jan Van Lindt en Filippo Sanno naar Essensys

Essensys heeft in de afgelopen weken zijn team uitgebreid met twee nieuwe experts: Jan Van Lindt en Filippo Sanno. Zij bemiddelen voor interim-managementopdrachten.

Jan Van Lindt (48) startte zijn carrière in sales(management)functies, onder meer bij Benckiser, Alken Maes en Sara Lee Household & Body Care. Later nam hij algemene managementfuncties bij uitgevers zoals Kluwer en Roularta Media Group. De afgelopen twee jaar voerde hij een interim-managementopdracht uit bij het Oost-Vlaamse Floréac (internationaal actief in de tuinsector). Sinds januari 2009 bemiddelt hij als senior advisor bij Essensys voor verschillende opdrachtgevers in België, maar ook in Nederland en Frankrijk. Hij legt zich toe op opdrachten voor algemeen en salesmanagement.

Fillipo Sanna (40) startte zijn carrière als management controller bij het petrochemiebedrijf Enichem. Na zes jaar maakte hij de overstap naar een meer verkoopsgerichte functie bij IT-bedrijf IBS Proget. Vier jaar later start Sanna een eigen zaak als consultant. In 2006 volgt Devoteam, consultants op vlak van IT, management en operations. Hij wordt er General Manager. Voor Essensys bemiddelt Sanna nu in interim-managementopdrachten op het vlak van sales, financieel en algemeen management.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen