< Terug naar overzicht

Jan-Paul Bissen partner bij Corgo-divisie Acerta

Jean-Paul Bissen is Executive Partner geworden bij de Corgo-divisie van de Acerta HR-dienstengroep. Samen met zijn collega-partners zal hij managers, bestuurders en aandeelhouders van bedrijven en organisaties helpen om ondernemerszin en goed bestuur te c

Jean-Paul Bissen (51) startte zijn professionele loopbaan bij ING (toen nog BBL) en ging vervolgens bij The Financial Times Group – Data Division aan de slag als Business Development Manager Europe. In 1998 begaf hij zich in de wereld van executive search. In 2003 richtte Bissen mee The Future Alliance op. Hij ontwikkelde en leidde The Future Alliance tot aan de overname door Fiers & Demey.
Bissen heeft een diploma van de ICHEC en behaalde een executive master in Management aan de Solvay Business School (SBSEM). Mede daardoor is hij betrokken als bestuurder en raadgever in verschillende academische en professionele organisaties.
Het Executive Partners team telt met Bissen nu twaalf leden. Ze bundelen hun expertise op het vlak van executive search, board search, executive coaching, board evaluation, executive remuneration en corporate governance en verlenen advies in drie domeinen: de selectie van kandidaat-directieleden, het installeren van efficiënte managementprocessen en het evalueren van de samestelling en de werking van de managementorganen.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen