< Terug naar overzicht

Jan Laurijssen managing consultant bij SD Worx

Jan Laurijssen is sinds begin oktober managing consultant bij SD Worx. Hij stapte over van Kluwer Opleidingen.

Jan Laurijssen (39) behaalde aan de KU Leuven een master in Pedagogische Wetenschappen. Hij begon zijn carrière als PMS-consulent en ging voort als wetenschappelijk medewerker van het Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs.

‘Leren’ is een rode draad doorheen zijn carrière. Drie jaar lang was hij actief bij Uitgeverij Pelckmans als uitgever voor ICT en het basisonderwijs. In 2006 vervoegde hij Kluwer als projectmanager om het luik ‘e-learning’ verder uit te bouwen.

In vijf jaar tijd is hij doorgegroeid tot learning solutions manager. Hij adviseerde en hielp klanten bij het ontwerpen en implementeren van ontwikkelingstrajecten. Daarbij kwam zijn pedagogische achtergrond en ervaring met leertechnologieën van pas.

Bij SD Worx zal hij nauw samenwerken met het HR-kenniscentrum en HR-consulting om 'development' binnen de 'Full Circle'-visie in kaart te brengen. Met deze co-creatie zullen in de nabije toekomst verschillende producten op het vlak van HR en learning & development op de markt worden gebracht. “Mijn ambitie is om ondernemingen te helpen evolueren naar lerende organisaties”, aldus Jan Laurijssen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen