< Terug naar overzicht

Jan Heyvaert wordt lid directiecomité AG

Op 1 april wijzigt AG de structuur van zijn directiecomité. Huidig HR Director Jan Heyvaert krijgt extra verantwoordelijkheden en treedt als Chief Human Resources & Sustainability Officer (CHRSO) toe tot het directiecomité. Daarmee beklemtoont AG het strategische belang van HR en duurzaamheid voor het bedrijf. Met Nathalie Erdmanis stelt het bedrijf daarnaast voor het eerst een Director Sustainability aan.

Jan Heyvaert wordt naast HR ook bevoegd voor Sustainability, Facility, Organisational Transformation en Strategic Marketing & Customer Insights & Analytics. Heyvaert: “Dit is een coherent pakket aan bevoegdheden dat ons de slagkracht moet geven om onze ambities waar te maken. We plaatsen onze medewerkers radicaal centraal in onze organisatie. We willen voor hen letterlijk en figuurlijk de ideale omgeving bouwen om samen te werken, te groeien, te leren en onze engagementen na te komen tegenover onze klanten, partners en de maatschappij als geheel. Ik heb het dan over onze werkorganisatie, onze bedrijfscultuur, onze kantoren… kortom: belangrijke bouwstenen voor de employee experience. We moeten verdere stappen zetten om ons bedrijf voor te bereiden op de toekomst en aantrekkelijk te blijven voor nieuw talent. We hebben nu alles in handen om als verzekeraar en als werkgever een sterk verhaal te schrijven en dat ook uit te dragen, intern en extern.”

AG benoemt ook voor het eerst een Director Sustainability. Nathalie Erdmanis, huidig Director Strategic Marketing & Customer Insights & Analytics, neemt deze functie op naast haar andere huidige taken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen