< Terug naar overzicht

Jacques Ampe wordt zelfstandig consultant People Management

Jacques Ampe verlaat Amelior en gaat op zelfstandige basis verder als zelfstandige consultant People Management.

Jacques Ampe studeerde in 1972 af als sociaal assistent. Nadien volgde hij het Junior Management Programma aan de Vlerick Leuven Gent Management School (1975). Ampe is door Oxford Psychologists Press Limited erkend als een ‘qualified user of MBTI’ (step I en step II).

Na zijn studies ging Ampe aan de slag bij Bell Telephone in Gent. Een tweetal jaar later stapte hij over naar het onderwijs. Daar was hij verantwoordelijk voor de derdejaarsstudenten aan de Sociale School IPSOC. Hij begeleidde de studenten in hun derdejaarsstage, alsook bij de opvolging van hun eindwerk.

Van 1983 tot 1986 werkte Ampe bij het textielpatroonsverbond Kortrijk. Vanaf 1987 ging hij aan de slag als HR-manager bij Levi’s, eerst in de vestiging in Gits en daarna voor de twee vestigingen in Gist en Wervik. Na de sluiting van Levi’s in 1999 werd hij senior HR-consultant (zelfstandig) bij Amelior.

Na 13 jaar verlaat Jacques Ampe Amelior en gaat hij op zelfstandige basis verder als zelfstandige consultant People Management. Hij wil organisaties begeleiden en ondersteunen in de ontplooiing van hun medewerkers, zodat zij erkend worden als ' added value' en dus meewerken aan het creëren van een meerwaarde voor hun organisatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen