< Terug naar overzicht

Isabelle Degryse HR-manager Cisco Belux

Isabelle Degryse stapt over van een lokale HR-functie bij Cisco Kortrijk naar een breder takenpakket voor Cisco Belux.

Isabelle Degryse (34) studeerde in 1998 af als Assistent in de Psychologie aan de Katholieke Hogeschool, departement Ipsoc. In 1999 begon ze haar carrière bij Roularta Media Group als payroll administrator. In 2000 maakte ze de overstap naar Barco en BarcoNet, dat later in handen kwam van Scientific Atlanta. Daar stond Isabelle Degryse in voor de loonadministratie van alle internationale entiteiten.

Na de overname van Scientific Atlanta door Cisco, bleef Degryse verantwoordelijk voor loonadministratie en HR voor de 200 werknemers van Cisco in Kortrijk. Sinds maart 2011 is ze HR-maanger voor Cisco Belux. In die functie volgt ze Myriam Hoste op, die Cisco eind vorig jaar verliet voor Kraft Foods.

In haar nieuwe functie zal Degryse samenwerken met de HR-verantwoordelijken uit de andere landen van Cisco's 'North'-regio. Op langere termijn zal ze meewerken aan de verdere integratie van Cisco Kortrijk en Cisco Diegem, zowel op werknemers- als managementniveau.

“Het personeelsbestand van Cisco is internationaal georiënteerd, wat mijn job uitermate boeiend maakt. Bij Cisco zijn ook allerhande functiedomeinen aanwezig, verschillende leeftijden en verschillende nationaliteiten. We hebben zeker geen stereotiep werknemersprofiel en hebben ons HR-beleid daarop afgestemd”, zegt Degryse.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen