< Terug naar overzicht

Isabel Van Elsen HR-officer bij G4S Security Services

Isabel Van Elsen is sinds oktober 2011 HR-officer bij G4S Security Services, waar ze verantwoordelijk is voor de rekrutering en selectie van het bewakingspersoneel voor The Brussels Airport Company.

Isabel Van Elsen (24) studeerde in 2010 aan de KU Leuven af als master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie. In september 2009 begon ze haar loopbaan bij KPMG Belgium als recruitment & development officer, eerst als stagiair en nadien met tijdelijke contracten. Ze onderbrak haar carrière bij KPMG om in het buitenland haar Frans, Engels en Spaans bij te schaven.

Bij KPMG was ze voornamelijk verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie van pas afgestudeerde economen, accountants en juristen, voor de functies van junior auditor, junior tax advisor, junior accountant en junior advisor. Daarnaast werkte ze ook aan projecten over de opvolging van deze juniors.

Sinds 1 oktober 2011 is Van Elsen aan de slag als HR-officer bij G4S Security Services. Ze is er verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie van het bewakingspersoneel voor The Brussels Airport Company.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen