< Terug naar overzicht

Iris Himschoot HR-manager bij VDS Computing

Iris Himschoot ruilde Systemat in voor VDS Computing (een onderdeel van Vision IT Group), waar ze verantwoordelijk wordt voor de personeelsdienst.

Iris Himschoot (31) behaalde in 1999 het diploma Public Relations aan het Sint-Willebrordcollege in Berchem. Nadien volgde ze gedurende twee jaar Public Relations in avondschool. In 2009 volgde ze de opleiding Truvo New Media University.

In 1999 startte Iris Himschoot haar carrière als parttime receptioniste bij BASF om een jaar later aan de slag te gaan als uitzendconsulente bij Manpower. In 2004 werd ze office manager bij Mailprofs.

In 2008 ging ze aan de slag als accountmanager bij Esas. Na een korte tussenstop in 2009 als coördinator dienstencheques bij Partena, ging Iris Himschoot begin 2010 als accountmanager aan de slag bij Systemat.

Sinds februari 2011 is Iris Himschoot HR-manager bij VDS Computing, een onderdeel van Vision IT Group. Het bedrijf uit Lokeren detacheert IT-specialisten.

Als verantwoordelijke voor de personeelsdienst gaat de aandacht van Iris Himschoot vooral uit naar het aanwerven van nieuwe medewerkers. Het bedrijf wil dit jaar 15 nieuwe medewerkers aanwerven. Maar ook het voeren van evaluatiegesprekken, het ontwikkelen van opleidingstrajecten, carrièreplanning, het organiseren van evenementen en het schrijven van de bedrijfskrantje behoren tot haar taken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen