< Terug naar overzicht

Inge Beckers recruitment & training officer bij Victaulic

Inge Beckers is sinds augustus recruitment & training officer bij Victaulic. Vanuit de hoofdzetel voor Europa, Afrika, Midden-Oosten en India in Nazareth (bij Gent) staat ze in voor de rekrutering in de 38 landen binnen deze regio.

Inge Beckers (47) startte na het behalen van een graduaat Secretariaat Talen in 1987 haar loopbaan als assistent bij Egor Human Resources, een executive search kantoor in Antwerpen. Twee jaar later stapte ze als uitzendconsultant over naar Randstad (toen nog Interlabor Interim). Van 1984 tot 1997 werkte ze op de commerciële binnendienst voor de Engelstalige en Duitstalige landen bij Unilin in Wielsbeke.

Na acht jaar als zelfstandig wijnhandelaar besliste Beckers om een tijdje thuis te blijven voor de kinderen. In januari 2010 ging ze opnieuw aan de slag als HR-consultant werving en selectie van bedienden bij Orbid.

Sinds augustus 2012 is Beckers recruitment & training officer bij Victaulic, een producent van mechanische koppelingen met hoofdzetel in Pennsylvania. De hoofdzetel voor Europa, Afrika, Midden-Oosten en India bevindt zich in Nazareth (bij Gent). Ze wordt er verantwoordelijk voor de rekrutering van de 38 landen binnen deze regio.

“Bij Victaulic kan ik mijn talenkennis en HR-kennis combineren. Het is een veelzijdige job met dagelijks internationale contacten”, zegt Beckers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen