< Terug naar overzicht

Ilse Daems is business unit manager HRM & Lonen bij Cipal

Ilse Daems is sinds 1 februari 2012 business unit manager HRM & Lonen bij Cipal, dat ICT-oplossingen en diensten aanbiedt aan lokale en provinciale overheden in Vlaanderen.

Ilse Daems (33) behaalde in 2000 een master in de Communicatiewetenschappen (aan de VUB). De voorbije 12 jaar vulde ze die opleiding aan met verschillende praktijkgerichte sales- en managementopleidingen.

Daems startte haar loopbaan midden 2000 als accountmanager bij Computer Support. In oktober 2004 stapte ze over naar de HR-groep Attentia. Tot april 2008 was ze er accountmanager, nadien werd ze salesmanager voor het segment van de grote ondernemingen.

Sinds februari 2012 is Daems business unit manager HRM & Lonen bij Cipal. Cipal biedt innovatieve ICT-oplossingen en diensten voor lokale en provinciale overheden in Vlaanderen. De organisatie telt 267 medewerkers verspreid over de vestigingen in Geel en Diepenbeek.

“Ik zal me voornamelijk concentreren op de verdere uitbouw van dit dienstenaanbod, het optimaliseren van de teamwerking en het initiëren van nieuwe projecten rond plaats- en tijdonafhankelijk werken,” geeft Daems aan.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen