< Terug naar overzicht

Hilde Billen naar Express Medical en Express Pharma

Hilde Billen is de nieuwe manager HR en Interne Communicatie bij Express Medical en Express Pharma, de in rekrutering, selectie en flexibele tewerkstelling van (para)medische profielen gespecialiseerde bedrijven van USG People.

Hilde Billen (45) heeft sinds maart de functie van manager Human Resources en Interne Communicatie bij Express Medical en Express Pharma. Ze studeerde af als maatschappelijk assistent en startte haar carrière in de sociale sector. In 1991 ging ze bij uitzendgroep Vedior aan de slag en groeide er door van uitzendconsulente tot accountmanager en fieldtrainer-consultant. Vervolgens was Billen vier jaar lang werkzaam bij SD Worx als accountmanager Large Accounts. In 2007 stapte ze over naar de groep USG People, meer bepaald bij HR-specialist USG HR Forces. Ze is dan ook vertrouwd met USG People in België en met HR. Billen: “Ik begeleid zowel het vaste personeel, als onze medewerkers die binnen de outsourcingformule werken. Ik ga de uitdaging aan om de coördinatie en verdere optimalisatie van de HR-activiteiten van Express Medical uit te werken.”

Express Medical en Express Pharma begeleiden en rekruteren (para)medisch personeel en leveren personeelsoplossingen in de verzorging- en gezondheidssector.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen