< Terug naar overzicht

Herman Van Ballart HR-manager bij SGS Belgium

Herman Van Ballart is de nieuwe HR-manager bij SGS Belgium, waar 1650 medewerkers aan de slag zijn.

Herman Van Ballart (47) heeft een licentie Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW, UFSIA, 1990) en behaalde in 2002 aan UAMS een Executive MBA.

Van Ballart startte zijn loopbaan in 1991 bij Groep Partena als kantoordirecteur. Van 1999 tot 2002 was hij er directeur Kinderbijslagfonds en nadien corporate directeur Human Resources. In 2004 stapte hij over naar Mensura Arbeidsongevallen als directeur Human Resources.

Hij was er onder meer verantwoordelijk voor het begeleiden op HR-vlak van de fusie tussen de Gemeenschappelijke Verzekeringskassen Assubel en Apra en nadien de externe diensten MSR/Famedi en Aprim en in een latere fase de integratie van de Encare Groep die uiteindelijk Mensura vormden.

Na de overname van Mensura Arbeidsongevallen door Allianz midden 2012, keek hij uit naar een andere uitdaging in een internationale groep en een andere sector. Die heeft Van Ballart begin 2013 gevonden bij SGS Belgium als HR-manager Belgium. SGS is wereldleider op het vlak van inspectie, nazicht, testing en certificering. Wereldwijd telt het bedrijf 79.000 medewerkers, waarvan 1650 in Belgiƫ werkzaam zijn.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen