< Terug naar overzicht

Hans Joris wordt CEO van VALUEbuilders groep

Voormalig HR-directeur en algemeen manager van SD Worx Hans Joris trad aan als CEO van VALUEbuilders, een uitbreiding van het bedrijf voor HR-interim management HRbuilders naar verkoop- en financieel management.

Vandaag bestaat de groep VALUEbuilders uit HRbuilders, SALESbuilders en FINANCEbuilders. Daarnaast kwam er een participatie in Passion4Sales, een organisatie actief in het uitbesteden van verkoopactiviteiten. Kersvers CEO van de groep is Hans Joris, die zo opnieuw het pad kruist van Katrien Devos, de oprichtster van de vermelde bedrijven. Vijftien jaar geleden begon hun eerste samenwerking bij SD Worx. Joris wierf Devos toen aan als HR-adviseur voor on-site HR-opdrachten en daarna ook voor haar eerste salesrol.

Hans Joris behaalde een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een postgraduaat in Politieke Wetenschappen/Internationale Betrekkingen. Sindsdien bouwde hij meer dan 20 jaar bedrijfservaring op in HR (payroll services, comp & ben, talentmanagement, recruitment, business partnership en change). Hij startte zijn loopbaan bij SD Worx als payrollconsulent en promoveerde daarna tot Business Unit Manager, HR-directeur en algemeen directeur van SD Worx België.

Bron: VALUEbuilders (valuebuilders.eu)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen